Mest mixen

Elke veehouder wil homogene mest. Om voedingsstoffen mooi verspreid over het land uit te rijden en beter mestbeheer mogelijk te maken. Maar ook om het vee een gezonde leefomgeving in de stal te geven. Wat daarvoor nodig is? Regelmatig mest mixen! Soms is dat al een hele uitdaging. Wij leveren graag jouw ideale oplossing om de mest eenvoudig & zorgeloos rond te krijgen.

Mestmixer in frame
http://Elektrische%20mestmixer%20geplaatst

Elektrische mestmixer

Makkelijker, efficiënter en voordeliger mest mixen? Een elektrische mestmixer geeft het allemaal! Die helpt veehouders om tijd, arbeid & geld te besparen. Klaar deze tijdrovende klus geheel automatisch. Stel het meest gunstige tijdstip in om stroom te tappen. Of laat de machine draaien op zelfopgewekte energie. En houd zelf alle tijd over om andere werkzaamheden op te pakken!

Plannen voor nieuwbouw of stalrenovatie? Hét perfecte moment om over te stappen op elektrische mestmixers! Wij kunnen meerdere typen mestmixers leveren, zo ook degene die jij zoekt. Vraag ons om vrijblijvend & persoonlijk advies bij het maken van de juiste keuze!

Neem contact op
http://Tractoraangedreven%20mestmixer

Tractormixer

Op meerdere plaatsen mest mixen? Werken met een trekkermixer betekent flexibel & mobiel zijn. Het is de snelste oplossing om de mest homogeen te krijgen. Ook voor de meest budgetvriendelijke investering (op korte termijn) ben je met een nieuwe tractormixer zéker geholpen!

Vraag een offerte aan

Hulp of advies nodig?

Neem contact op