Over ons

Wij zijn Solliq Agra: specialist op het gebied van mestbewerking. De naam Solliq staat voor datgene waarmee wij werken: solid (= vaste stof) en liquid (= vloeistof). Oftewel: dikke en dunne mestfractie. Vanuit Balk (Friesland) gaan collega’s dagelijks de boer op. We brengen oplossingen met ons mee die veehouders helpen bij het optimaliseren van hun mestbeheer. Samen zorgen we ervoor dat zij het maximale uit de mest kunnen halen. Al meer dan 10 jaar is dát de grootste drijfveer voor ons werk!

http://Adviseur%20Klaas%20vraagt%20een%20Friese%20boer%20hoe%20het%20ermee%20staat

Agrarisch verleden

Onze medewerkers hebben dezelfde achtergrond als onze klanten. De één is grootgebracht tussen de koeien, de ander heeft jarenlang dienst gedaan als loonwerker. Er zijn zelfs collega’s die naast hun werk voor Solliq Agra óók nog een boerderij runnen. Duidelijk. We kennen de sector door en door, weten wat er speelt én begrijpen elkaar. Dat helpt ons om van mestkelder tot -opslag het beste advies te geven.

Bekijk onze oplossingen

Klaas Witteveen

Adviseur Mestbewerking

“Mijn naam is Klaas Witteveen uit Oudemirdum (Friesland), geboren als boerenzoon op de varkenshouderij van mijn ouders. Zelf ben ik 15 jaar loonwerker geweest. Met alle opgedane kennis & ervaringen van toen help ik boeren nog steeds. Maar nu geef ik ze persoonlijk advies voor betere mestbewerking.”

06 21 15 44 30

Jan Hendrik Hilbrink

Adviseur Mestbewerking

“Ik ben Jan Hendrik Hilbrink uit Nieuwolda (Groningen). Daar woon ik op een boerderij, al exploiteer ik het land tegenwoordig aan akkerbouwers in de buurt. Wel ben ik voorheen altijd boer geweest. Ooit hoop ik dat één van mijn kinderen het bedrijf gaat overnemen.”

06 11 13 20 11

Denise van der Burg

Sales Medewerker & Vertegenwoordiger

“Ik ben Denise van der Burg uit Sneek (Friesland), opgegroeid op de melkveehouderij van mijn vader en oom. Met ervaring als Assistent Accountant voor boerenbedrijven zet ik mij nu op een andere manier in voor de agrarische sector. Door veehouders zo goed mogelijk te woord te staan, een luisterend oor te bieden en ze te begeleiden naar hun mestbewerkingsoplossing.”

085 109 25 10
http://Werken%20volgens%20Solliq%20Agra%20is%20persoonlijk%20advies%20op%20locatie

Persoonlijk betrokken

In drie stappen werken wij toe naar de gewenste oplossing voor jouw mestbewerking. Dat is voor ons beide wel zo duidelijk!

  1. Oriëntatie: Onze adviseur komt persoonlijk langs om te kijken hoe je mestbewerking eruit ziet. Het doel is om de oplossing (of meerdere) te vinden die jouw werk beter, eenvoudiger, efficiënter, voordeliger en/of toekomstgerichter maakt.
  2. Advies: Uit ons brede aanbod aan machines doen we een op maat gemaakt voorstel. We geven alvast een richtprijs, sturen een offerte per e-mail en laten de keus aan jou over. Daar krijg je rustig de tijd voor om over na te denken.
  3. Uitwerking: Na het geven van akkoord prikken we een datum waarop we de machine(s) komen leveren. Afhankelijk van jouw wens plannen we gelijk ook een afspraak in voor montage door onze collega’s van Solliq Service.
Plan een bezoek in
http://Robuuste%20trekker

Sterke merken

Onze machines komen overal vandaan. Wij doen zaken met meerdere erkende producenten van over de hele wereld. Zij zijn de kracht achter het bedenken & toepassen van de nieuwste technieken. Aan ons de taak om zorgvuldig te kijken welke topkwaliteit machine het beste bij jou & jouw mestbewerkingsvraag past. Wij adviseren, leveren én blijven aanwezig om te ondersteunen!

Vraag onze brochure aan

Tijd voor een bakkie?

Maak kennis met ons