Oplossingen voor mestbewerking

Mestbewerking is een verzameling van meerdere werkzaamheden waar veehouders het hele jaar druk mee zijn. En er komt ook steeds meer bij kijken. Daarom bieden wij diverse oplossingen voor beter & efficiënter mestbeheer. Zo blijven veehouders uitdagingen de baas en besparen ze zelf tijd, arbeid & geld. Wij hebben drie oplossingen: mest scheiden, mest mixen & mest pompen.

Mest scheiden

Waar gescheiden mest voor zorgt? Besparing op strooiselkosten, optimaal ligcomfort voor de koeien, betere diergezondheid en beter dierenwelzijn, makkelijker en effectiever uitrijden van dunne fractie én een hogere melkopbrengst per koe. Dat alles is mogelijk met een robuuste & betrouwbare mestscheider die zichzelf terugverdient.

Meer over mest scheiden

Mest mixen

Breng jij de inhoud van de mestput of -opslag regelmatig in beweging? Mest mixen is een belangrijke & terugkerende taak! Voor het behoud van een gezonde leefomgeving, een optimale verdeling van nutriënten tijdens het uitrijden en meer. Solliq Agra biedt een duurzame oplossing die veehouders volledig ontzorgt bij het mest mixen. Maar ook de oude, vertrouwde tractormixers blijven we leveren.

Alles over mest mixen
http://Gedompelde,%20elektrische%20mestpomp%20in%20silo

Mest pompen

Soepel & snel de mest van punt A naar B verpompen? Vertrouw daarvoor op een krachtige mestpomp met voldoende capaciteit! Voor elke situatie en iedere behoefte kunnen wij de juiste variant leveren. Van verdringerpompen tot centrifugaalpompen, van gedompelde tot zelfaanzuigende types.

Lees over mest pompen

Hulp of advies nodig?

Neem contact op